Meinungen zu Kaffee (Seite 86)
eröffnet am 20.02.05 11:00:32 von
neuester Beitrag 28.04.23 10:36:42 von
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Antwort auf Beitrag Nr.: 40.094.436 von Fuenfvorzwoelf am 03.09.10 11:35:38
Dein Schein 1.79 Brief entspricht KC C1 bei ~183
(gestriger Schluss bei 183.20)
Dein Schein 1.79 Brief entspricht KC C1 bei ~183
(gestriger Schluss bei 183.20)
Antwort auf Beitrag Nr.: 40.094.492 von javel am 03.09.10 11:44:01Ah, okay.
Danke.
Arbeitet hier jemand mit dynamischem SL? Erfahrungen?
Danke.
Arbeitet hier jemand mit dynamischem SL? Erfahrungen?
Antwort auf Beitrag Nr.: 40.094.250 von Fuenfvorzwoelf am 03.09.10 11:09:01
Robusta Future
Robusta Future
Bin jetzt auch wieder dabei mit CB16R4 zu 1,79
Setze dynamischen Stopp-Loss bei 1,45.
Setze dynamischen Stopp-Loss bei 1,45.
Was ist das denn für ein krasser Schein???
SG5DKX
Blick da gar nicht durch!
SG5DKX
Blick da gar nicht durch!
Antwort auf Beitrag Nr.: 40.093.560 von Aktionaer87 am 03.09.10 09:42:39
Moin,
ja, hast ja Recht.
Gold wächst nicht nach
Doch, auf dem Papier schon. Es gibt aber Gerüchte, dass die Bestände in Fort Knox gar nicht mehr existieren.
Moin,
ja, hast ja Recht.
Gold wächst nicht nach
Doch, auf dem Papier schon. Es gibt aber Gerüchte, dass die Bestände in Fort Knox gar nicht mehr existieren.
Antwort auf Beitrag Nr.: 40.092.631 von Fuenfvorzwoelf am 02.09.10 23:15:26Ich finde das man Gold und Kaffee nicht vergleichen kann. Bei Kaffee kommt es immer auf die akt. Ernte an, und Gold wächst nicht nach:laugh
Natürlich kann es noch weiter hoch gehen, muss aber nicht....... Ich bin der Meinung das wir oben gut fertig haben. Den perfekten Einstiegspunkt erwischt man eh nicht aber man übersieht schnell wenns runter geht. Ich bin jetzt zu ca. 182,5 drin. Lege bei 191 nach....
Mal schauen wies dann im Okt. aussieht
Natürlich kann es noch weiter hoch gehen, muss aber nicht....... Ich bin der Meinung das wir oben gut fertig haben. Den perfekten Einstiegspunkt erwischt man eh nicht aber man übersieht schnell wenns runter geht. Ich bin jetzt zu ca. 182,5 drin. Lege bei 191 nach....
Mal schauen wies dann im Okt. aussieht
Antwort auf Beitrag Nr.: 40.090.889 von Aktionaer87 am 02.09.10 18:27:07Aber Kaffee war auch schon ein ganzes Stück höher! Möglich ist alles! Auch neue ATH´s siehe Gold.
Antwort auf Beitrag Nr.: 40.083.276 von javel am 01.09.10 17:02:10Habe mir den Schein heute auch gekauft......
Leider zu früh
Bin Mittags eingestiegen Kaffee ca. 182,5....
Naja, habe Zeit und Geduld. Hoffe das wir oben am ein Doppeltop bilden und abprallen...
Kann ja nicht ewig so weiter gehen, ist doch alles von Spekulanten getrieben
Leider zu früh
Bin Mittags eingestiegen Kaffee ca. 182,5....
Naja, habe Zeit und Geduld. Hoffe das wir oben am ein Doppeltop bilden und abprallen...
Kann ja nicht ewig so weiter gehen, ist doch alles von Spekulanten getrieben
Antwort auf Beitrag Nr.: 40.083.276 von javel am 01.09.10 17:02:10http://www.businessweek.com/news/2010-09-02/coffee-advances-…
By Alistair Holloway and Debarati Roy
Sept. 2 (Bloomberg) -- Arabica coffee rose to the highest price in more than a week as exportable supplies tighten in Colombia, the world’s second-biggest producer. Sugar and cocoa declined.
Colombia’s 2011 coffee harvest may slide after wet weather caused the worst outbreak this year of a plant-damaging fungus in a quarter century, robbing plants of nutrients, according to Jose Sierra, who represents Antioquia, the nation’s largest coffee-growing province. Before today, coffee futures jumped 34 percent since June 1 as prospects for the crop dimmed.
“People are worried about the weather conditions,” said Rodrigo Costa, the vice president of institutional sales at Newedge USA LLC in New York. “Also, the short-term fundamentals are bullish.”
Arabica coffee for December delivery gained 3.75 cents, or 2.1 percent, to $1.861 a pound at 10:25 a.m. on ICE Futures U.S. in New York, after touching $1.8665, the highest level for a most-active contract since Aug. 23. Before today, prices jumped 52 percent from a year earlier as global production lagged behind demand.
In London, robusta coffee for November delivery declined $6, or 0.4 percent, to $1,641 a metric ton.
Arabica coffee is grown mainly in Latin America and favored for specialty beverages such as those made by Starbucks Corp. The beans are milder than robusta, which is used in instant coffee and espresso and cultivated mostly in Asia and parts of Africa.
Sugar, Cocoa
Raw sugar for October delivery fell 0.07 cent, or 0.3 percent, to 20.42 cents a pound on ICE. Earlier, the most-active contract had declined as much as 1.1 percent and rose as much as 0.3 percent.
On NYSE Liffe in London, white sugar for October delivery slipped 90 cents to $580 a ton.
Cocoa for December delivery fell $15, or 0.5 percent, to $2,737 a ton on ICE. In London, cocoa for September delivery was up 0.3 percent at 1,932 pounds ($2,969) a ton.
--With assistance from Katia Cortes in Brasilia and Heather Walsh in Colombia. Editors: Steve Stroth, Millie Munshi.
To contact the reporters on this story: Debarati Roy in New York at droy5@bloomberg.net; Alistair Holloway in London at aholloway1@bloomberg.net.
To contact the editor responsible for this story: Steve Stroth at sstroth@bloomberg.net.
By Alistair Holloway and Debarati Roy
Sept. 2 (Bloomberg) -- Arabica coffee rose to the highest price in more than a week as exportable supplies tighten in Colombia, the world’s second-biggest producer. Sugar and cocoa declined.
Colombia’s 2011 coffee harvest may slide after wet weather caused the worst outbreak this year of a plant-damaging fungus in a quarter century, robbing plants of nutrients, according to Jose Sierra, who represents Antioquia, the nation’s largest coffee-growing province. Before today, coffee futures jumped 34 percent since June 1 as prospects for the crop dimmed.
“People are worried about the weather conditions,” said Rodrigo Costa, the vice president of institutional sales at Newedge USA LLC in New York. “Also, the short-term fundamentals are bullish.”
Arabica coffee for December delivery gained 3.75 cents, or 2.1 percent, to $1.861 a pound at 10:25 a.m. on ICE Futures U.S. in New York, after touching $1.8665, the highest level for a most-active contract since Aug. 23. Before today, prices jumped 52 percent from a year earlier as global production lagged behind demand.
In London, robusta coffee for November delivery declined $6, or 0.4 percent, to $1,641 a metric ton.
Arabica coffee is grown mainly in Latin America and favored for specialty beverages such as those made by Starbucks Corp. The beans are milder than robusta, which is used in instant coffee and espresso and cultivated mostly in Asia and parts of Africa.
Sugar, Cocoa
Raw sugar for October delivery fell 0.07 cent, or 0.3 percent, to 20.42 cents a pound on ICE. Earlier, the most-active contract had declined as much as 1.1 percent and rose as much as 0.3 percent.
On NYSE Liffe in London, white sugar for October delivery slipped 90 cents to $580 a ton.
Cocoa for December delivery fell $15, or 0.5 percent, to $2,737 a ton on ICE. In London, cocoa for September delivery was up 0.3 percent at 1,932 pounds ($2,969) a ton.
--With assistance from Katia Cortes in Brasilia and Heather Walsh in Colombia. Editors: Steve Stroth, Millie Munshi.
To contact the reporters on this story: Debarati Roy in New York at droy5@bloomberg.net; Alistair Holloway in London at aholloway1@bloomberg.net.
To contact the editor responsible for this story: Steve Stroth at sstroth@bloomberg.net.
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